CONTACT !

Master terapeut – Vasilescu Cristian

Telefon:  0723 678 281  , 0745 166 945

Adresa cabinet:  str. B-dul Republicii, nr.147, bl. 31A1, et. 2, ap. 05, interfon: 05. In blocul cu Libra Bank.  E-mail: crissreiki@gmail.com

Program clinică:

Marți – Miercuri – Joi: 10.00 – 13.00 ; 16.00 – 19.00

Se lucrează cu programare! Preț ședință: 100 Ron

Se aplică o ședință pe săptămână !

Siteul oficial, care conține informații actualizate despre activitatea mea profesională este:

https://www.cristianvasilescu.com

29 de gânduri despre „CONTACT !

  1. buna ziua,as vrea si eu sa stiu dupa cate sed, se simt ceva ameliorari,sunt la a treia sedinta de ter. bowen,si sunt mai rau decat inainte,multumesc

    Apreciază

  2. Sunt din Bucuresti si merg la terapia bowtech in Bucuresti la cabinetul d-nei Simona. Am fost din decemdrie până în iunie, cu o pauză de 2 săptămâni. Am mers o dată la 2 săptămâni. În vară nu am mai fost, dar m-am simţit foarte bine cu iernia mea de disc. Toată vara mi-am petrecut-o la Băicoi Prahova, am muncit în grădină şi nu ma durut mijlocul. Adevărat şi eu dup câteva şedinţă ma durut mai mult decât înainte. Dar cu timpul veţi vedea că vă va fi bine. În această toamnă m-am întors la servici în Bucureşti şi am purtat pantofi cu toc, ceea ce demult nu am mai purtat. La o nuntă am stat de la ora 2 ziua până dimineaţă pe tocuri, deci este cea mai eficientă terapie, eu suferind de 15 ani şi încercând tot ce am auzit, inclusiv bioenergie.
    Acum aş dori să-l trimet şi pe fiul meu care stă în Băicoi la această terapie.
    Cu drag Dorina

    Apreciază

    1. Sigur, va fi primit cu placere. Va multumesc pentru marturia dumneavoastra despre efectele terapiei Bowen. E ironic faptul ca de la pacientii mei nu am reusit sa am nici o marturie scrisa nici pe foaie, nici pe site; dar de la dvs. pe care nu va cunosc am primit. Probabil considera ca daca au platit sedintele nu merita oboseala. Mai curios este ca nici de la cei care nu au platit nu am reusit mai mult!

      Apreciază

  3. un copil de 3 ani, cu un tic aparut de o saptamana(flexeaza capul pe spate si isi strange umerii) si stari de nervozitate ridicata,se poate vindeca? multumesc(sunt din constanta)

    Apreciază

  4. multumesc,da,a fost vazut de 2 medici,au stabilit ca este vorba de o reactie anxioasa,astazi am facut prima sedinta Bowen la Constanta cu Dl.Vladimir Colteanu,care este exceptional ca si persoana…speram sa apara si rezultatele…

    Apreciat de 1 persoană

  5. vreau sa adaug ca astazi era la terapie si o mamica cu un baietel de 8 ani cu tetrapareza….m-a emotionat enorm,cu lacrimi in ochi acea doamna mi-a confirmat ca aceasta terapie i-a „dezmortit”copilul,a inceput sa silabiseasca,in conditiile in care inainte numai urla,nu mai vrea sa manance pasat,ci vrea sa muste efectiv si sa mestece,miscarile au inceput sa aibe sens….intr-un cuvant…o minune! Sa dea bunul Dzeu sa ajute cat mai multe persoane suferinde aceasta terapie si sa se faca cunoscuta cat mai mult!Felicitari!

    Apreciat de 1 persoană

  6. Pentru toti cei interesati de terapia Bowen, doresc sa va scriu despre rezultatele pe care le-am obtinut dupa cateva luni de terapie. Am facut terapie atat eu, cat si baietelul meu la dl. Cristian Vasilescu. La mine s-a rezolvat in scurt timp problema unui chist ovarian de 2,5 cm, care a disparut fara nici un alt tratament dupa cca 2-3 luni. De asemenea, desi nu mai alaptam de 1 an, inca mai aveam o mica secretie de lactatie, care a disparut definitiv dupa incheierea intregului protocol de cca 20-25 sedinte. Baietelul meu, acum in varsta de 1 an si 10 luni, are sindrom down si s-a lucrat in special pt partea motorie; desi am facut cu el kinetoterapie, progresele erau f mici si la un moment dat nici nu a mai vrut sa colaboreze, plangea, asa ca am facut o pauza de la kineto si chiar in aceasta perioada baietelul a inceput sa faca progrese mari: in interval de 2-3 luni a inceput sa se ridice singur in fundulet, sa se tarasca, apoi sa se ridice singur in patut si sa faca primii pasi prin casa, tinut de manute. Terapia l-a ajutat si pe partea de imunitate, in tot acest timp nu a avut pb de sanatate, raceli sau viroze, depasind cu bine sezonul rece. In prezent continuam terapia si va voi tine la curent cu progresele. Pentru toti cei care au copilasi cu dizabilitati (sindrom down, autism, tetrapareza etc) va sfatuiesc sa incercati si aceasta terapie, le poate fi de mare folos. Va multumesc.

    Apreciază

  7. Acum o jumatate de an am fost diagnosticat din nou cu lumbago acut, deplasarea unei vertebre la nivel lombar dupa ce in timpul unui antrenament de arte martiale l-am ridicat de la sol pe unul dintre elevii mei in greutate de 90-95 de kilograme. Medicul mi-a recomandat antiinflamatoare dar acestea nu au tratat decat durerea. Era a doua uara cand mi se intampa acest lucru in timpul unui antrenament eu mai fiind tratat de domnul Vasilescu Cristian durerile din zona lombara disparandu-mi cu desavarsire la acea data. Acum problema e rezolvata aproape in totalitate. Este extraordinar ca o problema despre care medicul mia spus ca nu are rezolvare se poate rezolva prin Terapia Bowen la cabinetul acestui terapeut de exceptie pe care vi-l recomand cu caldura. Numele meu este Badila Cristian, sunt antrenor de arte martiale si pentru a confirma recomandarea pe care o fac va las numarul meu de telefon, 0721466767.

    Apreciază

  8. Urmez terapia Bowen – la domnul Cristian Vasilescu- de aproximativ 3 luni si ma simt excelent. Aveam ceva dereglari hormonale (ovare, tiroida, suprarenale), dar si stari de anxietate, de nervozitate, care incet incet se reduc. Este foarte important sa intelegem ca aceasta terapia ne ajuta organismul sa se refaca si aceasta refacere se realizeaza treptat, in timpul si modul in care, organismul nostru considera ca este benefic pentru noi.
    Studiez biochimie si inteleg ca poate pentru moment este mai simplu sa tratam simptomele, insa pentru o vindecare sigura, este necesar sa tratam cauzele care au determinat o anumita boala.
    Sunt foarte incantata ca am descoperit aceasta terapie!

    Apreciat de 1 persoană

  9. Buna ziua! In urma unei vieti dezordonate, cu alcool, coca cola si nopti pierdute, organismul mi -a cedat si m-am ales cu anxietate si atacuri de panica. Ma puteti ajuta sa scap de aceste stari…?

    Apreciază

  10. Impreuna cu fiul meu am urmat aceasta terapie la dl. Cristian si ne-am simtit foarte bine. Fiul meu, in varsta de 14 ani, avea dureri de coloana si pietre la rinichi. Dupa primele sedinte durerile de spate au disparut, starea generala era foarte buna, durerile de rinichi au disparut. Eu aveam insomnii, stari anxioase, dureri de coloana si de articulatii. M-am simtit foarte bine, si doresc sa continui cu aceasta terapie pentru intretinere.

    Apreciat de 1 persoană

  11. Am 52 de ani. Din anul 2001 sufăr de hipertensiune. În plus, de atunci, au apărut înțepături și amorțeli în tot corpul care nu au mai dispărut. 2001 a fost o perioadă grea pentru mine, de epuizare prin stres. Mă interesează un tratament în București. Vă mulțumesc.

    Apreciază

  12. Am un baiat,de 16 ani,diagnosticat cu nanism hipofizar,empty sella,care acuza dureri foarte mari de cap.Credeti ca ne ati putea ajuta?Va multumesc!

    Apreciază

  13. Bună ziua. Ma numesc Manolescu Carmen am ajuns în cabinetul domnului Cristian pentru terapie reiki și în vara am beneficiat de un set de ședințe după care am revenit pentru încă un set și problemele mele de frica, de anxietate, de atacuri de panica din orice fără un fundament s-a ameliorat vizibil
    În ianuarie am rămas iarăși a nu stiu cata oara înțepenita de mijloc. Urgenta la Mediurg perfuzie și tratament iar doctorul m_a trimis sa fac CT pentru ca după radiografie ar fi de operat . Am apelat la domnul Cristian și am început terapia bowen și am făcut pana acum 5 ședințe și voi continua. Între ședințe au fost și zile rele dar au trecut și aceste zile sunt din ce în ce mai rare cu cât terapia înaintează săptămâna de săptămâna. antiinflamatoare iau din ce în ce mai rar, am ajuns de sunt zile când nu mai iau. Menționez ca am încercat acum un an sa fac și fizioterapie la spitalul Sf. Anton de la Paulesti și după 12 ședințe din 15 am renunțat pentru ca nu am simțit nici o ameliorare. Am făcut și ședințe de masaj care mai îmi dădeau un pic de speranța am încercat și acupunctura dar nu am fost mulțumită. Ii mulțumesc lui Dumnezeu ca m-a făcut sa îl întâlnesc pe domnul Cristian și ca am început aceasta terapie care simt ca ma pune pe picioare atât pe plan fizic cât și mental. Știu ca va dura ca boala nu a venit peste noapte dar am încredere și merg înainte. Mulțumesc.

    Apreciază

  14. sunt din Ploiesti am 57 ani acum 12 ani in urma decesului mamei( eu i-am inchis ochii) am suferit ub soc, stare proasta, am lesinat, spital, rmn cap, o inflamatie creier care da…crize epilepsie.fac atacuri panica am teamă de a iesi din casa pt ca am mai picat pe strada…am si trarament psiho si pt epilepsie…
    am avut si perioada buna…am acceptat boala dar ce ma fac cu teama de a iezi din casa si chiar si in casa ma cuprinde deodată o panica alerg repede sa ma asez pe pat si imi dau cu apa rece pe fata…se poate vindeca? nu vreau sa fiu o povară pt familie inainte eram plină de viata…multumiri!

    Apreciază

      1. tocmai ce v-am scris legat de epilepsie si panica…cumva afecteaza cu ceva creierul? neurolugul mi-a spus sa nu fac deloc proceduri pt hernie disc sau ce am, pe langa celelalte, la rx spune ” pensare spațiu i.v. l4-l5 osteofitoza lombara anterioara si modificari de spondiliza lombara” .nu vreau sa ajung la operatie urmeaza sa fac si un rmn…la domiciliu veniti? teama de lesin ma tine in casa si cand plec cu teama mai rau imi e…

        Apreciază

Lasă un comentariu