Practica Bowenterapiei !

Vreau sa va impartasesc anumite obsevatii legate de efectele pe care le produce aceasta terapie. Un aspect interesant observat de mine la o parte din pacienti, este ca la un moment dat odata cu rezolvarea problemelor fizice, emotionale sau psihice se rezolva si probleme de alta natura pe care pacientii respectivi le aveau. De exemplu, pentru unii se rezolva probleme relationale, pentru altii gasirea unui loc de munca mai bun, altii au reusit sa plece din tara dupa ce in trecut oricit au incercat nu au reusit. Majoritatea constata ca efectele nocive ale stresului nu ii mai afecteaza in aceeasi masura ca inainte sau chiar de loc.

Pentru o parte din pacienti viata capata o turnura mult mai buna incepind de la felul cum se simt: mai vitalizati, mai bucurosi, optimisti fara sa depuna pentru aceasta eforturi mari. Este una din consecintele urmarii unei serii de sedinte de bowenterapie!

Aceste observatii m-au facut sa inteleg si pe aceasta cale ca, de multe ori blocajele in rezolvarea unor situatii personale sunt de fapt in noi si pina nu gasim o cale sa le scoatem afara degeaba dam vina pe altii, pe conjuncturi sau pe ceva exterior.

La fel in ceea ce priveste problemele de sanatate, daca blocajul informational-energetic este puternic, nici o metoda terapeutica cum ar fi: terapia alopata(medicamente); terapia cu plante sau suplimenti nutrutionali, operatie chirurgicala, nu poate vindeca pina, printr-o metoda adecvata nu se scoate sau rezolva blocajul respectiv. De aceea exista situatii cind de exemplu operatia, desi reusita pacientul nu se vindeca ba chiar starea lui se inrautateste !
Cea mai eficienta solutie ar fi recurgerea la ambele metode !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s